HideMyAss VPN

HideMyAss VPN

Pókerezz VPN-en keresztül.

Játssz legálisan blokkolt pókeroldalakon !

2015. október 22. - VPNHero

Előzmények

 

Július elején az országgyűlés 130 igen, 54 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett megszavazta Bánki Erik, a távszerencsejáték engedélyezési és adózási feltételeire vonatkozó módosító indítványát.

 

 

 

A módosító indítvány az előzetesen reméltekkel szemben, nem csökkentette a játékszervezőkre kirótt koncessziós díjat, ugyanakkor megnyitotta külföldi székhelyű társaságok számára is a játékszervezés lehetőségét, amennyiben megfelelnek bizonyos megbízhatósági követelményeknek. Szerencsejáték-nemenként 100 millió forintos koncessziós díj mellett ez azonban egyértelműen nem kifizetődő számukra.

 

Blokkolás


Magyarországi internet szolgáltatók blokkolhatják a hozzáférést nemzetközi póker és sportfogadás szolgáltatásokhoz.  A nemzetközi szerencsejáték szolgáltatók többsége megkérdőjelezi a magyarországi blokkolás jogosságát, jogi lépéseket tesz, és szolgáltatásai továbbra is nyitva állnak a magyarországi játékosok számára. A szerencsejáték szolgáltatók különféle módszerekkel (jellemzően módosított webcím használatával) technikai oldalról is törekednek folyamatosan biztosítani a hozzáférhetőséget.

 

Milyen VPN szolgáltatást használjak ?

 


 

A blokkolás megkerülése

 

Az internetszolgáltatók földrajzi hely alapján blokkolnak, amit a játékra használt eszköz IP-címe alapján határoznak meg. Vagyis, amennyiben a felhasználó nem magyarországi IP-címről csatlakozik, úgy eléri a blokkolt termek oldalát és kliensét.

 

 

Ezen felül minden "blokkolt" szolgáltatás egyszerűen és biztonságosan elérhető az alábbi módszer használatával.

 

 

VPN-HideMyAss!

 

Ennek több módja is van, az egyik a Virtual Private Network (VPN), vagyis virtuális magánhálózat használata, amely tulajdonképpen egy számítógép-hálózat fölött kiépített másik hálózat. "A VPN-en keresztülmenő adatok nem láthatók az eredeti hálózaton, mivel titkosított adatcsomagokba vannak becsomagolva."

 

 

HideMyAss.com

A világ legnagyobb és legjobb VPN hálózata
A legtöbb szerverrel és IP címmel rendelkező hálózat.


    Hogy mit kínálunk ?

 

  • 890 VPN szerver !

  • 340 helyszín !

  • 121060+ IP cím !!

  • Korlátlan sávszélesség !

  • Használd egyszerre több eszközön !

  • 24/7 támogatás !

  • 30 napos pénz visszafizetési garancia.Próbáld ki most !!!

  • Rejtsd el a személyazonosságod és netezz névtelenül az interneten.

  • Mondj búcsút a korlátoknak és élvezd a szabadságot.

  • Megnövekedett védelem.

  • Internetes forgalom  titkosítás a biztonság növelése érdekében.


     

Próbáld ki most,ugyanis 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk !

 

 

A VPN működéséről itt olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://hidemyasshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr878012539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása